Jazyk Jazyk

Blogy Blogy

Golf v Vinpearl Luxury Nha Trang

Vinpearl Resort Vietnam je luxusním, idylickým, romantickým a velmi atraktivním letoviskem s modrým mořem, bílým pískem, jasným sluncem a svěžími kokosovými palmami. Zároveň zůstává stylovým resortem, který se stal jedničkou nejen mezi vietnamskými hotely. Nachází se na samostatném ostrově, který nese název Hon Tre Island. Je domovem pro 84 nádherných pobřežních vil, kde i vy můžete strávit svou dovolenou.

Hotel oslní každého návštěvníka nejkrásnější přírodní pláží v Nha Trang, nejmodernějším venkovním bazénem v jihovýchodní Asii a také prvotřídními lázněmi a kosmetickými službami. Přijďte a nechte svoji duši plout v mírumilovné přírodě okolo Vinpearl Nha Trang, které probudí všechny vaše smysly díky dokonalosti každodenních služeb. Pochopíte, proč byla resortu dána přezdívka „Tropický ráj“, „Vietnamská perla“ či „Květina pobřeží jižního moře“. Do Vietnamu přiletíte na letiště Cam Ranh International Airport, odkud se k resortu svezete autem (40 minut) a následně lodí (7 minut). V cestovní kanceláři TUN Travel Vám zájezd připravíme na klíč

V cestovní kanceláři TUN Travel stojíte na prvním místě Vy, naši klienti. Na zájezdy do Vietnamu se specializujeme již po mnoho let a zemi známe dokonale. Již 18 roků vlastníme platnou koncesi. Pojištěni proti úpadku jsme u ERV pojišťovny. Naši zaměstnanci Vietnam opakovaně navštívili a detailně poznali místní prostředí, nabídku služeb a ubytování. Díky tomu Vám mohou velmi odborně na základě osobních zkušeností poradit a sestavit zájezd přesně podle Vašich přání.

Cenová nabídka, kterou od nás obdržíte, bude konečná a kompletní – tedy žádné přirážky nebo skryté poplatky. Pracujeme rychle a nabídku od nás obdržíte do 24 hodin, při větší složitosti nejpozději do 48 hodin. Po návratu ze zájezdu Vám zatelefonujeme s dotazem na zhodnocení Vámi vybraného místa pobytu a poskytnutých služeb.

Kategorie a vybavení pokojů Vinpearl
Vinpearl Luxury Nha Trang se pyšní 84 luxusními vilami, které předčí všechna vaše očekávání. Jsou postaveny v neoklasicistním stylu a vytvářejí romantickou a harmonickou atmosféru s dostatkem soukromí. Kromě krásných výhledů na moře a soukromého přístupu k bazénu mají některé vily krásné balkony, kde se můžete vyhřívat na slunci nebo romantické zahrádky ve vnitroblocích, které přetékají zelení.

Za zmínku rozhodně stojí i luxusní vybavení, které zahrnuje HD TV s více než 100 kanály v mnoha jazycích, zábavní systém, vysokorychlostní připojení k internetu, chladič na vína, kosmetika, mořské soli, svíčky, telefon, župany, karimatky a několik tradičních oděvů, jako je yukata (nosí se jako kimono) a sarong (zavinovací sukně z Malajsie). Postele jsou plné polštářů naplněných vůněmi, díky kterým se vám bude klidně spát.

Nabídka pokojů
Garden Villas (100 – 108 m², celkem 24) vás navrátí do stavu blaženosti, klidu a míru. Každá vila vám nabídne vlastní zahradu s bazénem, balkon, terasu, ložnici s obývacím prostorem a koupelnu.

Beach Front Villas (100 – 123 m², celkem 18) se nachází přímo na pobřeží, a tak jen otevřete dveře a vstoupíte přímo do vyhřátého písku pláže. Večer tu budete usínat za zvuků moře. K dispozici budete mít terasu, bazén a balkon. Navíc vás tu čeká pokoj pro hosty.

Duplex Villas (150 – 158 m², celkem 20) zahrnují ložnici, obývací pokoj, bazén, koupelnu a balkon. Jsou strategicky umístěny v kopci, a tak vám zaručí nejen ty nejlepší výhledy, ale i úžasné soukromí. Každá vila má dvě podlaží.

Grand Duplex Villas (182 – 214 m², celkem 15) vám poskytnou ještě větší prostor zahrnující ložnici, obývací pokoj, koupelnu, terasu, zahradu, hřiště a bazén. Každá vila má dvě oddělená podlaží.

Poolside Villas (100 – 123 m², celkem 6) jsou situovány podél hlavního hotelového bazénu. Nabídnou vám ložnici, koupelnu, bazén, balkon a terasu.

Presidential Residence (427 m², celkem 1) se stane vaším soukromým palácem. Představí vám dvě podlaží se dvěma ložnicemi, dvěma obývacími pokoji, jednou jídelnou, dvěma koupelnami, oddělenou toaletou, jacuzzi, saunou, třemi balkonu otočenými směrem k moři, zahradou, bazénem a altánkem.

Cena zájezdu od naší specializované cestovní kanceláře zahrnuje

- Širokou nabídku pozemních a vodních sportů

- Pojištění cestovní kanceláře proti úpadku

- Víza do Vietnamu

- "Průvodce Vietnam" - kniha z edice Lonely Planet v češtině

- Informace před cestou za zájezd s naší cestovní kanceláří - 9 stran

- Help desk v průběhu Vašeho pobytu od naší cestovní kanceláře v České republice 24h/7d

Podmínky a zvýhodnění pro rodiny s dětmi. Dítě do 4 let má pobyt i stravu zdarma.

Gastronomie a hotelové restaurace Vinpearl
Vinpearl Nha Trang vám poskytne nejen luxusní ubytování ve vilách, ale i přepychové stolování v restauracích, barech a saloncích, které byly speciálně navrženy tak, aby navodily pocit harmonie a majestátnosti – s výhledem na malebnou zátoku Nha Trang.

Vietnam Restaurant se nachází v prvním patře recepční budovy a vyznačuje se prostornými interiéry, které pojmou až 120 hostů. Styl vnitřních prostor je velmi elegantní, s vysokými stropy a velkými okny. Hosté sem chodí na obědy a večeře. Stolovat můžete uvnitř i venku u bazénu. Pochutnáte si zde na vietnamských specialitách.

Blue Lagoon Restaurant servíruje pokrmy z celého světa v luxusních a moderních prostorech s nádechem romantiky. Podávají se zde snídaně, obědy a večeře. Přípravu jídel můžete sledovat díky gastronomické show. Díky servisu In-Room Dining si můžete nechat připravit stolování i ve své vile a to 24 hodin denně. Na výběr budete mít ze západních jídel, z asijských i vietnamských specialit. Menu se mění každé dva týdny.

Golf v hotelu Vinpearl

Vinpearl Golf Club Nha Trang
Mistrovské hřiště paru 71 se nachází na vietnamském ostrově Hon Tre, v jedné z nejkrásnějších zátok na světě. Zaujme nejen moderní design hřiště s mnoha členitými jezírky, výhledy z každého odpaliště, výborné tréninkové podmínky a vybavení, ale i kvalita servisu. Vylepšit výsledek lze hned na druhé jamce, krátkém čtyřparu, kde stačí nezaleknout se okolní vody při ráně z týčka. Nejkrásnější a zároveň nejlehčí jamkou je třípar 13. jamky, který nabízí nádherný výhled na zátoku.

SPORT A WELLNESS
Právě jste se výborně naobědvali v restauraci, odpočinuli si ve stínu své vily a teď přemýšlíte, jak strávit odpoledne? Resort Vinpearl se o váš program postará. Najde pro vás vhodné sportovní vyžití, zábavné aktivity i zaslouženou relaxaci. Záleží jen na vás a vašich preferencích. Bazén. Toužíte se zchladit? Ponořte se do křišťálově čistých vod privátních bazénů svých vil nebo využijte hlavní bazén, který zaujímá plochu 3000 m². Otevřen je od osmé ranní do šesté večerní.

Tenisové kurty. Jsou vybaveny moderním světelným systémem, a tak si tu užijete skvělou hru ve dne večer, kdy se slunce sklání k západu. Každý den od půl sedmé ranní do deváté večerní. Posilovna. Nejste fanouškem venkovních sportů? Pak vás jistě potěší skvěle vybavená posilovna s velkými okny slibující krásný výhled na zátoku. Do těla si tu můžete dát každý den od šesté ranní d desáté večerní.

Wincharm Spa. Lázně se pyšní unikátní polohou přímo na pobřeží. Jedná se o rozkošné altánky z přírodních materiálů, které jsou postaveny na kůlech podál dřevěné cesty. V nich si můžete užít masáže za zvuků moře. Do lázní zavítejte od deváté ranní do desáté večerní.

Proč navštívit Vietnam

Jaká místa ve Vietnamu navštívit? Co si užít, čeho si všimnout a co v žádném případě neopomenout? Jak získat vietnamské vízum?
Začátkem vaší cesty pravděpodobně bude hlavní město Hanoj. Jde o ohromně rozlehlou metropoli, které dodnes zůstává ráz francouzské koloniální kultury. Na to, že má město přes 7 milionů obyvatel je poměrně poklidné. Mezi nejzajímavější místa patří Stará čtvrť, Ho Či Minovo mauzoleum, divadlo vodních loutek nebo chrám písemnictví.

Pokud vás láká zábava a nakupování vyrazte do Saigonu čili Ho Či Minova města. Tato metropole je větší než Hanoj a počet obyvatel se odhaduje na 9,5 milionu. Je také o poznání rušnějším městem, hektickým, turisticky vděčnějším a slibujícím mnoho zábavy, zážitků, atrakcí i památek.

Severní Vietnam
Na severu Vietnamu si udělejte výlet do národního parku Ba Be, horské oblasti Sapa, slavné zátoky Ha Long, která je na seznamu UNESCO, městečka Dien Bien Phu nebo navštivte třeba také horský trh Can Cau.

Jižní Vietnam
Mezi největší zajímavosti patří plovoucí trhy Can Tho, Velrybí ostrov, národní park Yok Don či pláž Mui Ne.

Střední Vietnam
V této oblasti najdete hned dvě města zapsaná v UNESCO (Hoi An, Hué) a také chrámovou oblast poblíž Hoa Lu – na své si zde přijdou tudíž zejména milovníci kultury a historie.

Více informací na www.dulichso.com

7 nejromantičtějších ostrovů světa

Na světě je několik stovek tisíc nejrůznějších ostrovů a ostrůvků, které lákají k návštěvě. Některé nám nepochybně svoji krásu hned tak neukážou, ale i z těch, kam se můžete nyní zajet podívat, nám při návštěvě zrak přechází. A když se k tomu přidají kouzelně romantické chvíle, pak máme obraz jako z pohádky. Pojďte se podívat na sedm ostrovů, které se právem řadí na seznam nejromantičtějších na celém světě.

1. Bora Bora, Francouzská Polynésie
Daleká Francouzská Polynésie nabízí dechberoucí scenérie křišťálově modrého moře, sněhobílých pláží s tím nejjemnějším pískem, a to vše obklopeno nádhernou přírodu. A co teprve romantické zátoky a laguny, které přímo lákají k tomu, aby je člověk navštívil. Ten, kdo se ještě odváží a ponoří se pod průzračnou mořskou hladinu, navíc spatří tu nejpestrobarevnější přehlídku korálových útesů, ryb a rostlin na světě. A není to jenom příroda, ale také dokonalé hotelové resorty, kde budete moci příjemně odpočívat, nechat se hýčkat a čas nechat jen tak líně plynout. Vydáte-li se směr Francouzská Polynésie, pak hlavnímu navigátorovi vaší cesty udejte cíl Bora Bora, patřící mezi nejkrásnější a nejvyhledávanější místa zároveň.

2. Capri, Itálie
Další malebně romantický ostrůvek se nachází nedaleko Itálie, v Neapolském zálivu, a jmenuje se Capri. Již z dálky vás pozdraví bílými křídovými útesy a pak vás okouzlí krásnou krajinou, oblázkovými plážemi, luxusní hotelové resorty a obchody. Z přístavu vás do centra přepraví lanovou dráhou, díky které se dostanete do hlavního centra města Capri, lemovaného po celé délce butiky. Ti, kteří budou raději preferovat klid a soukromí, nasměřují své kroky do tichého Anacapri, kde se mohou procházet pohádkovými zahradami Villa San Michele (villasanmichele.eu), která pochází z 19.století a její zahrady by bylo neskonalým hříchem jen tak minout. Romantické duše si určitě nesmí nechat ujít posezení v některé restauraci na útesu, kde si vychutnáte pravé Caprese nebo Limoncello, tradiční italský alkoholický ovocný nápoj.

3. Santorini, Řecko
Bílé domky, kostelíky s blankytně modrými střechami a spalující slunce, které se jasně odráží od bílých stěn. Malebná symfonie posazená na vysokých sopečných útesech, před kterou je nutné až oči od oslnivých slunečních paprsků přivírat. Tak to je řecká perla jménem Santorini. Tisíce turistů sem každoročně přijíždí za tím jediným, a to je ten nejromantičtější západ slunce na zemi nad malinkou vesnicí jménem Oia. Ráno přijedete a večer plni dojmů z tohoto nejkrásnějšího večerního zážitku se vracíte zpět.

4. Maledivy
Při krátkém výčtu romantických ostrovů není možné zapomenout na v Indickém oceánu se nacházející kouzelné ostrovy jménem Maledivy, které jsou označovány za nejníže položenou ostrovní zemi. Nejvyšší bod zde má nadmořskou výšku jen 2,4 m. Jen si představte, korálové školky nebo noční klub pod vodou. Toto všechno můžete vidět například v Niyama Maldives, a per Aquum Resort (peraquum.com), do jehož restaurace musíte přejet lodí.

Již z letadla budete očima doslova hltat pohled pláže, atoly a pohádkové hotelové resorty. A věřte, že pohled z ptačí perspektivy je neskutečným zážitkem a milovníci romantiky budou i na pomyslném začátku cesty jenom plesat. Zátoky, laguny, dlouhé bílé pláže lemované vysokými palmami, pod kterými se můžete alespoň na chvíli schovat před slunečními paprsky. A toto je jen malý výčet toho, jaká nádhera zde na všechny čeká. Po relaxaci během dne, můžete pak ve večerních hodinách užívat romantickou atmosféru v hotelové restauraci u dobrého jídla a sklenky sektu. Co více si přát?

5. Maui
Z 95ti Havajských ostrovů patří hlavně Maui mezi ty nejkrásnější a zároveň nejvyhledávanější. Většinu návštěvníků zde uchvátí například dlouhé pláže Napili, surfařský ráj v Paia a nebo vodopády Hana. A k tomu celkově malebná atmosféra vytváří z tohoto druhého největšího Havajského ostrova, kouzelné místo nejenom pro romantické chvíle a odpočinek, ale také pro aktivní relaxaci.

6. Phu Quoc, Vietnam
Pláže pocukrované tím nejbělejším pískem, rýžové plantáže a starodávné chrámy. I takto by bylo možné v rychlosti popsat Phu Quoc. Místo, kam velká řada turistů přijíždí obdivovat a užít si zejména klid v duši. Phu Quoc proslavil výborný román Jíst, Meditovat, Milovat, ve kterém hlavní roli zahrála Julia Roberts. Milovníci této světoznámé herečky se tak mohou vydat v jejích stopách a objevit učení Ketuta. Kde si onen zmiňovaný klid můžete užít s mnoho luxusních hotelů v Phu Quoc? Východ sluníčka na pláži Phu Quoc bude určitě jedním z těch nejkrásnějších a také romantických zážitků.

7. Fidži
V dalekém Jižním Pacifiku se nachází ostrovy vulkanického původu, známé pod názvem Fidži. Na co se zde mohou zejména romantické duše těšit? Pohádkové pláže, hotelové komplexy, kde si budete moci užívat soukromí a luxusu plnými doušky. Z přibližně 300 stovek ostrovů a ostrůvků je neslavnějším Nanuya Levu, kde se nachází hotelový resort Turtle Island. Místo proslavil kultovní film Modrá lagun.

Více informací na getvietnamvisa.com

— 20 Položek na stránku